تمامی نکات لازم طرح توجیهی کسب و کار

تمامی نکات لازم طرح توجیهی کسب و کار

تمامی نکات لازم طرح توجیهی کسب و کار

Blog Article

استراتژی بازاریابی و فروش شرکت شرکت معماری سبز به ترتیب اهمیت از موارد زیر استفاده میکند:

"تحقیقات بازار نشان میدهد که تعداد زیادی از مصرفکنندگان در محله نیاوران تهران به معماری منظره یا همان محوطهسازی علاقمند هستند. با این حال شرکتهای معماری که بتوانند در این منطقه چنین خدماتی ارائه کنند بسیار کمیاب هستند.

اگر فرضا شما بخواهید در بیزینس پلن خود در مورد نیاز به چندین نیروی انسانی و یا دلایل پیچیدگی تکنولوژی مورد نیاز در اختراع خود صحبت نمایید ، یک طرح توجیهی یک صفحه ای اصلا مناسب نیست.

بنابراین بودجه راه اندازی شما چیست و چگونه می خواهید آن را هزینه کنید؟

همچنین می توانید داده های مالی تاریخی چند سال گذشته، پیش بینی فروش و ترازنامه خود را نیز درج کنید. این موارد را در نظر بگیرید:

برآوردهای غیرواقعی بر اساس اعداد غیرواقعی یک دروغ و کلاهبرداری است. این یکی از رایج ترین اشتباهات طرح توجیهی است. وام دهندگان و سرمایه گذاران انتظار دارند که تصویری واقع بینانه از اینکه کسب و کار شما در حال حاضر کجاست و به کجا امیدوار است نشان داده شود، بنابراین اگر طرح توجیهی بیش از حد خوش بینانه و بدون توضیح پیش بینی ها باشد، زنگ های هشدار را به صدا در می آورد و باعث رد شدن طرح توجیهی می شود.

در برخی موارد، نتیجه برنامه ریزی شما این خواهد بود که سرمایه گذاری را در جدول قرار دهید. و ممکن است با یک سرمایه گذاری متفاوت پیش بروید که ممکن است شانس بیشتری برای موفقیت داشته باشد.

تحلیل عمیقی از مشتری ایده آل خود و نحوه ارائه راه حل کسب و کار برای آنها ارائه دهید.

اگر این طرح توجیهی برای استارت آپ است، برنامه عملیاتی را به دو مرحله مجزا تقسیم کنید: برنامه توسعه و برنامه تولید.

یک بیزینس پلن خوب کمک می کند تا اجزای کسب و کارتان اجزای بیزینس پلن را جامعتر ببینید، ممکن است کسب و کار شما نقاط کور و ابهاماتی وجود داشته باشد که از آنها مطلع نباشید یا اگر هم بدانید امکان شفافسازی آن را نداشته باشید.

مدل درآمدی، مدل هزینهکرد و بودجهبندی، سود خالص و ناخالص و درصد سهامداران را باید کاملا شفاف کنید.

مثلا اگر شما بخواهید ابعاد کلی یک طرح را در یک صفحه به صورت خیلی خلاصه برای فردی تشریح نمایید.

طرح توجیهی پرورش قورباغه رانا - بیزینس پلن تولید گوشت قورباغهی در ایران

در این بخش از طرح توجیهی، به وضوح مشخص طرح توجیهی کنید که مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند، مشتریان را در کجا پیدا خواهید کرد، چگونه به آنها دسترسی خواهید داشت و مهمتر از همه، چگونه محصول یا خدمات خود را به آنها ارائه خواهید کرد.

Report this page